Stem op Zabuki Zwolle in de Rabobank Clubkas Campagne!

Zabuki Zwolle doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Een prachtige kans om een mooie bijdrage te ontvangen voor het realiseren van een ZABUKI FESTIVAL in schooljaar 2019-2020! Daarvoor hebben we jouw stem nodig!

Al drie jaar lang zien wij enthousiaste kinderen actief zijn met de wetenschap bij Zabuki Zwolle. Naast dat we dit graag elke maand organiseren voor nieuwsgierige kinderen, willen we de wetenschap ook groots vieren met een Zabuki Festival. Kinderen laten beseffen dat iedereen de wereld kan ontdekken en om het beeld te veranderen dat wetenschap niet alleen leuk is voor slimme kinderen. Dat nieuwsgierigheid een grote verworvenheid is. Kinderen hun talent helpen zoeken door afwisselende inhoud. Kinderen laten verwonderen. Maar vooral kinderen laten zien dat ontdekken en uitvinden een heel leuke bezigheid is, waarmee ze hun kennis en vaardigheden kunnen vergroten.

Van vrijdag 15 maart t/m 1 april kun je als klant van Rabobank IJsseldelta je stem uitbrengen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen Zabuki Zwolle ontvangt, hoe meer geld onze stichting kan ontvangen. En dus hoe dichterbij een Zabuki Festival en nieuwe ontdekkingen! Iedere klant (vanaf 12 jaar en ouder) ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op hetzelfde initiatief uitgebracht mogen worden.